Malwarebytes neemt Junkware Removal Tool voor verwijderen ongewenste software over

  • door

Malwarebytes heeft het programma Junkware Removal Tool overgenomen. Dit programma zoekt en verwijdert ongewenste software zoals adware / spyware en werkbalken binnen uw internetbrowser. De definities en technieken welke in dit programma worden gebruikt zullen in de toekomst worden geïmplementeerd en gebruikt binnen Malwarebytes. De eigenaar/ontwikkelaar van Junkware Removal Tool, Filipos Mouliatis zal ook toetreden tot MalwarebytesLabs en helpen met het ontwikkelen om de software nog verder te verbeteren tegen ongewenste programma’s (Malware en Spyware).

Veel gebruikers van Malwarebytes maakten reeds gebruik van JRT ten behoeve van een stukje extra bescherming. JRT staat op veel downloads site’s constant in de top 10 met meest gedownloade software en is reeds miljoenen keren gedownload. Door de integratie zal Malwarebytes een nog grotere positie innemen binnen de bestrijding tegen ongewenste malware en spyware en dit nog beter kunnen aanpakken.

De integratie van Junkware Removal Tool binnen Malwarebytes Anti-Malware zal plaatsvinden in de komende maanden. De stand-alone Junk Removal Tool software zal intact blijven voor degenen die hiervan nog gebruik willen blijven maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *