Malwarebytes Anti-Malware Mobile / Mobiel

Malwarebytes Anti-Malware Mobile / Mobiel

Bescherm je telefoon tegen kwaadaardige software met Malwarebytes Anti-Malware Mobile. Naast de PC versie van Malwarebytes bescherm je vanaf nu ook je mobiele telefoon. Met Malwarebytes kun je je Android tablet beschermen tegen malware en ongewenste toegang die bijvoorbeeld via kwaadaardige apps kunnen worden verkregen. De software helpt je ook je persoonlijke gegevens en uw identiteit te beschermen, waar je ook bent en waar je ook naar toe gaat.

Daarnaast scant het niet alleen op malware en bekende beveiligingsproblemen, maar ook op onveilige systeeminstellingen en geeft een overzicht van alle applicaties die toegang tot privacygevoelige data hebben zodat je jezelf er van bewust bent welke data voor anderen zichtbaar zijn en dit ook mogelijk kunt uitschakelen.

Hoe weet ik of het downloaden van een app of een foto veilig is? Met Malwarebytes hoef je je geen zorgen meer te maken. Dit krachtige programma detecteert en verwijdert malware zoals spyware en trojans en andere malware die uw gegevens / identiteit willen stelen en/of afluisteren.

Functies Malwarebytes Mobiel

– Detecteert en verwijdert beveiligingsproblemen, zoals malware en spyware en helpt deze te verwijderen.
– Scant apps voor kwaadaardige software.
– Stopt ongewenste toegang tot je persoonlijke gegevens.
– Scant uw Android-toestel voor beveiligingsproblemen.
– Identificeert toepassingen die je locatie bijhouden.
– Gratis te downloaden.

Introductie video Malwarebytes Mobiel

 

Vooralsnog is Malwarebytes Mobiel alleen voor Android toestellen beschikbaar. In de toekomst wordt dit mogelijk uitgerold naar andere mobiele platvormen. Helaas is het programma niet in het Nederlands beschikbaar maar wel in het Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch en in het Engels.

Download Malwarebytes Mobiel voor Android gratis

 

googleplay1

Specificaties

Laatste versie: 2.0.4
Ondersteunende besturingssystemen: Android 2.3+
Talen: German, Spanish, French, Italian, Portuguese, Russian