Malwarebytes Anti-exploit

Malwarebytes Anti-Exploit

Download de gratis versie van Malwarebytes Anti-Exploit.

Door gebruik te maken van Malwarebytes Anti-Exploit beschermt u uw computer tegen kwetsbaarheden in onder andere uw Internetbrowser en geinstalleerde plugins zoals bijvoorbeeld Java en Flash.

Populaire browsers zoals Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera bevatten miljoenen regels code. Hackers zoeken naar kwetsbaarheden in deze software om toegang te krijgen tot uw computer en er Spyware/Malware op te zetten.

Het programma Malwarebytes Anti-Exploit is een goede toevoeging op een virusscanner. Een virusscanner scant uw computer op de aanwezigheid van deze kwaadaardige software, maar Malwarebytes Anti-Exploit zoekt de lekker vooraf op en zal deze vervolgens blokkeren zodat hackers niet kunnen binnendringen en schadelijke software op uw computer kunnen installeren.

De Anti-Exploit is gratis te downloaden en daarnaast is er een betaalde versie beschikbaar die ook bescherming biedt voor PDF readers (Adobe Reader, Adobe Acrobat, Foxit Reader), Office programma’s (Microsoft Word, Excel, en Powerpoint) en afspeelprogramma’s van verschillende mediabestanden (Microsoft Windows Media Player, VideoLAN VLC Player, QuickTime Player, Winamp Player)

Specificaties Malwarebytes Anti-Exploit

q q
Malwarebytes Anti-Exploit Free Malwarebytes Anti-Exploit Premium
Schild voor browsers en browser plugins
(inclusief Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera)
Ja Ja
Schild voor Java Ja Ja
Schild voor PDF readers
(inclusief Adobe Reader, Adobe Acrobat, Foxit Reader)
Ja
Schild voor Microsoft Word, Excel, en Powerpoint Ja
Schild voor media players
(inclusief Microsoft Windows Media Player, VideoLAN VLC Player, QuickTime Player en Winamp Player)
Ja
Mogelijkheid tot het toevoegen van eigen schilden Ja
Download Download