Malwarebytes Anti-Malware 2.0 BETA

  • door

Sinds 3 februari 2014 heeft Malwarebytes een BETA versie vrijgegeven van het programma Malwarebytes Anti-Malware. De gebruikersinterface is volledig aangepast en ziet er hierdoor een stuk gebruiksvriendelijker uit.

Wat is er nieuw in Malwarebytes Anti-Malware 2.0?

– Compleet nieuwe gebruikersinterface zodat Malwarebytes makkelijker is om te begrijpen en te gebruiken. Het programma geeft nu nog meer informatie en maakt belangrijke toepassingen nog sneller toegankelijk.
– Malwarebytes Anti-Rootkit geintergreerd
– Quick scan is hetnoemd naar Treath scan (Door ons aanbevolen scantype)
– Verbeterde prestaties voor website bescherming voornamelijk voor Windows Vista SP2. (betere prestaties en de mogelijkheid om processen uit te sluiten.)
– Verbeteringen in het detecteren en verwijderen van kwaadaardige malware en software.
– Natuurlijk X64 bit systeem locaties scannen, detecteren en verwijderen van Malware.
– Malwarebytes Charmeleon geintergreerd. Charmeleon beschermt het programma Malwarebytes tegen kwaadaardige software die er voor zorgt dat Malwarebytes niet meer opgestart kan worden en/of niet meer je computer kan scannen. (Dit is alleen beschikbaar wanneer je de Malwarebytes PRO versie hebt.

 

Wat kost Malwarebytes 2.0?

Vooralsnog is er alleen een BETA versie beschikbaar van Malwarebytes 2.0. Voor de huidige officiele versie van Malwarebytes kun je een lifetime licentie aanschaffen voor 23,49 euro. Deze licentie zal ook geldig zijn wanneer versie 2.0 op de markt komt.

 
Licentie Prijs Kopen
Malwarebytes Anti-Malware PRO voor 1 PC € 23.49 Bestellen
Malwarebytes Anti-Malware PRO voor 3 PC’s € 59.16 Bestellen
Malwarebytes Anti-Malware PRO voor 5 PC’s € 98.60 Bestellen

Vanaf de release van versie 2.0 zal Malwarebytes met jaarlicenties gaan werken waarbij je ieder jaar je licentie met een jaar kunt verlengen. De kosten hiervan zullen 25 dollar per jaar kosten, ongeveer 18 euro per jaar. Als je van plan bent om Malwarebytes aan te schaffen dan kun je dit het beste op dit moment doen zodat je nog een lifetime licentie krijgt die dus onbeperkt geldig zal zijn en ook met versie 2.0 werkt.

Waar kan ik Malwarebytes 2.0 BETA downloaden?

Download Malwarebytes Anti-Malware official release

Download Malwarebytes Anti-Malware 2.0 BETA

Momenteel is de BETA versie alleen in het Engels te gebruiken, dit omdat de BETA versie geen officiele versie is en er nog hard gewerkt wordt om alles te optimaliseren en te verbeteren.

Hoe kan ik Malwarebytes 2.0 installeren?

Je kunt de BETA versie van Malwarebytes volledig gratis activeren en gebruiken. Tijdens de BETA krijg je beschikking over alle functies van het programma. Houd er rekening mee dat je eerst de oude versie van Malwarebytes verwijdert voordat je de BETA versie gaan installeren. Je kunt de onderstaande licentiesleutel gebruiken tijdens de BETA.

id: MBAM2BETA
key: 4XZHE-6ANRN-TKWCV-EV6HZ-G79PH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *